Vol.
4

 

Nieuwsbrief
11 juli / 2022
De gaarkeuken in Mito - Yesi

Beste vrienden van Niños Emanuel, even een korte informatiebrief i.v.m. het laatste nieuws.
Yesi, heeft 2 weken geleden laten weten dat ze per 15 juli gaat stoppen als kok in de gaarkeuken van Mito. Het kwam erg onverwachts omdat Flor pas nog een gesprek met haar heeft gehad en toen zei ze dat ze graag door wilde gaan. We hadden, zoals u in de vorige nieuwsbrief kunt lezen, besloten om de gaarkeuken met een jaar te verlengen omdat niet alles volgens plan verlopen was. Flor zal voor een maand dus tot 15 aug de taken van Yesi overnemen. Bidt u met ons mee voor een nieuwe verantwoordelijke kok? Als dat niet lukt zullen we met de gaarkeuken in Mito moeten stoppen.
Bron: ANDINA/Difusión

Coxsackievirus in Mito

Helaas hebben we in Mito afgelopen week ook geen eten kunnen geven aan de kinderen omdat er een paar kinderen op school besmet waren geraakt met een nieuwe zeer besmettelijke ziekte (Coxsackievirus) waarbij de kinderen blaasjes kregen op hun handen voeten en in het gezicht en dat ging gepaard met hoge koorts. De situatie is weer onder controle dus vandaag gaan we weer beginnen.
We willen niet zo snel opgeven als we denken aan de kinderen en oude mensen die we op dit moment helpen. Bidt a.u.b. met ons mee.De gaarkeuken in La Breña

Het werk in la Breña loopt op rolletjes. Heel fijn om ook dat te kunnen melden. We zijn daar dan ook erg dankbaar voor!

Slot

Groeten en Gods zegen,
David-Anita Cárdenas