Vol.
1

 

Nieuwsbrief
21 januari / 2022

 


Ouders die het kerspakket kwamen ophalen (aan elke zijde Honorato en Natividad)

Kerst

We hebben dit jaar panetone (een soort kerstbrood) met chocolademelk en suiker uitgedeeld aan de families en voor de kinderen nog wat snoep als extra’s voor kerst. Ze waren er weer heel blij mee. Chocolademelk en pannetonne zijn een traditie met kerst, wat fijn dat we daar als stichting mee kunnen helpen zodat ze niet zonder zitten. 
v.l.n.r. Flor, Natividad en Honorato

Honorato en Natividad

We zijn heel dankbaar en verheugd u te kunnen mededelen dat er een oplossing is gekomen voor Honorato en Natividad. Er is extra geld speciaal voor hun binnengekomen zodat ze toch hun inkomen kunnen behouden. We hebben hun gebeld en een fijn gesprek gehad. Vanaf januari hoeven ze niet meer naar de gaarkeukens te gaan maar het mag nog wel. Honorato zei dat hij voor zover hij nog kon wilde blijven gaan. Met Natividad is dat een stuk moeilijker omdat het niet goed met haar gaat. We hebben hun uitgelegd dat ze gewoon deel blijven van Niños Emanuel en ze zich vrij kunnen voelen om wel of niet te gaan. Honorato werd emotioneel en dat raakte ons erg, er is een last van hun schouders gevallen. Ze zijn dan ook zo ontzettend dankbaar!
Flor bij een vergadering met de ouders

Dankbaar

Een moeder kwam Flor in de gaarkeuken bedanken. Ze heeft 5 kinderen in de gaarkeuken gehad en de laatste is van vorig jaar klaar met de middelbare school. i.v.m. de corona hebben we de jongeren die vorig jaar klaar waren met de middelbare school nog een jaartje laten blijven dus nu is haar laatste kind ook weg.

Slot

Groeten en Gods zegen,
David-Anita Cárdenas