Vol.
7

 

Nieuwsbrief
3 dec / 2022
Update over familie van Misael

Even een updaten over de familie van Misael. Flor is regelmatig op bezoek geweest bij de familie van Misael (de jongen die in sep verdronken is). Naar omstandigheden gaat het redelijk met het merendeel van de familie. De 2 zusjes van 15 en 13 jaar oud zijn momenteel onder behandeling bij een psycholoog. We hebben dit besloten omdat het niet goed met hun ging. Ze hebben een uitgebreide intake gehad en vooral met de zus van 15 gaat het niet zo goed. Voor zover we kunnen begrijpen zit ze in een depressie. Ze eet niet goed, slaapt niet goed en heeft nergens zin meer in. Ze vermijdt ook contact met mensen buiten de familie. Met de zus van 13 gaat het iets beter maar ook niet wat het moet zijn. We willen jullie vragen om te blijven bidden voor dit gezin!

Nieuwe jassen

De kou en het regenseizoen staan weer voor de deur in Huancayo. We hadden al eerder het voornemen maar nu hebben we het echt gedaan, alle kinderen een winterjas gekocht. We hebben hier ook een speciale gift voor gekregen. We zijn jullie allen zó dankbaar voor jullie steun! Hierdoor hebben we steeds de mogelijkheid om extra dingen te doen voor de kinderen. We laten jullie hier wat foto's zien van de kinderen met hun nieuwe jassen.

Slot

We willen jullie nogmaals danken voor jullie gebeden en financiële steun! Daardoor kunnen we zoals al gezegd steeds extra dingen doen, dingen die echt noodzakelijk zijn zoals een jas, schoenen, schoolpakketten, tandartsbehandeling etc. Ook de psychologische hulp voor de zusjes van Misael zijn hierdoor mogelijk.

Groeten en Gods zegen,
David-Anita Cárdenas