Vol.
3

 

Nieuwsbrief
6 juni / 2022
De gaarkeuken in Mito

Volgende maand is het alweer een jaar geleden dat we begonnen zijn met de gaarkeuken in Mito. Aangezien niet alles gegaan is zoals verwacht, hebben we besloten om met een jaar te verlengen in plaats van permanent de gaarkeuken te laten functioneren. We zijn nu wel op zoek gegaan naar een plek om te huren omdat de plek in de kerk waar we nu zitten erg ongemakkelijk is, vooral voor de kinderen. 
Maïs

Op deze foto kunnen jullie Deysi zien die maïs oogst. Er is gebruik gemaakt van een klein deel van het terrein om wat te zaaien en hier zien we het mooie resultaat!

Tandbehandeling

De tandarts controle is weer geweest. Op deze foto zien jullie een jongetje van 5 Jaar oud. Al zijn tanden zijn aangetast. Hij kan niet meer op zijn eten kauwen, waardoor hij problemen met zijn maag krijgt. Gabriela (de tandarts) gaat hier erg haar best doen om de schade te beperken. Het zijn nog allemaal melktanden dus we hopen dat het door de behandeling met het overgrootste deel van zijn vaste tanden nog goed komt. Dit jongetje is trouwens nieuw in de gaarkeuken dus heeft nog nooit eerder een controle gehad. Er heeft verder ook een goed gesprek met zijn moeder plaatsgevonden.Tandartsstoel

Op deze foto kunnen jullie Gabriela aan het werk zien. We hebben de tandartsstoel van haar naar La Breña laten brengen zodat het voor haar en de kinderen gemakkelijker is.

Nieuwe website

We hebben een nieuwe website, neem eens een kijkje en vertel ons wat je ervan vindt.

Slot

Groeten en Gods zegen,
David-Anita Cárdenas