Vol.
2

 

Nieuwsbrief
15 april / 2023
Schoolpakketten

De scholen zijn weer begonnen in Peru en de schoolpakketten zijn dan ook alweer uitgedeeld. Ook dit jaar hebben we de kinderen weer allemaal nieuwe schoenen gekocht om mee naar school te gaan, dan kunnen ze met hun oude schoenen buiten spelen.


Nieuwe kinderen

We hebben de afgelopen maanden een redelijk aantal nieuwe kinderen erbij gekregen. Het zijn vooral kleine kinderen. Het voordeel daarvan is dat ze dan op jonge leeftijd al goede voeding krijgen. We hebben op dit moment dan 44 Kinderen in de gaarkeuken en 1 oudje. Er zijn 8 jongeren weg vanaf januari omdat ze klaar zijn met de middelbare school.Tandarts

De tandarts, Gabriela (dochter van Flor) is bevallen van een dochtertje, ze heeft nu 2 dochtertjes. Daardoor ligt de behandeling van de kinderen even stil, zodra het weer kan zal ze verder gaan met het af maken van de behandelingen die een aantal kinderen nog moeten ondergaan.
Bron: RPP/Andina

Olie

Omdat de olie zo duur is geworden hebben we in februari alle gezinnen nog eens een fles olie gegeven om mee te kunnen koken, ze waren er erg dankbaar voor.

Slot

We willen jullie nogmaals danken voor jullie gebeden en financiële steun!

Groeten en Gods zegen,
David-Anita Cárdenas