Vol.
3

 

Nieuwsbrief
31 juli / 2023


Beste vrienden

Het is alweer een tijdje geleden dat we jullie een nieuwsbrief hebben geschreven, dit door ziekte en persoonlijke omstandigheden. Maar we zijn er gelukkig weer.


Tandarts

Gabriela is inmiddels weer terug van haar zwangerschapsverlof en is alweer druk met het behandelen van de kinderen.


Marcelino

Marcelino, het enige oudje dat op dit moment hulp krijgt van Niños Emanuel is een aantal weken geleden gebeten door een hond. Hij had er een flinke wond van opgelopen. Gelukkig lazen we in het laatste bericht van Flor dat de wond ondertussen dicht is en droog. Bidt a.u.b. voor Marcelino, hij voelt zich erg eenzaam en is vaak verdrietig. Verschillende mensen van Niños Emanuel gaan regelmatig bij hem op bezoek. Ook wordt zijn was 1 keer per week voor hem gedaan.


Honorato

Dit is Honorato, hij is al over de 80 maar nog steeds actief in de gaarkeuken. We zijn erg blij met hem en zijn vrouw Natividad. Honorato zingt met de kinderen op dinsdagmiddag en geeft Bijbelles. Regelmatig gaat dit echtpaar op huisbezoek in het dorp bij de gezinnen van de stichting.


Briana

Briana is nieuw in de gaarkeuken. Ze heeft een nieuwe bril gekregen en ook heeft ze al een tandartsbehandeling gehad. We zijn blij dat we als stichting op zo’n fijne manier kinderen kunnen helpen.Informatie van Flor

Eén keer per maand krijgen we van Flor informatie opgestuurd van afgelopen maand. De boodschappen die gedaan zijn, de uitgaven, en ook stuurt ze het menu van afgelopen maand door. Zo kunnen we precies zien wat de kinderen gegeten hebben, wat er aan boodschappen is gedaan enz. We vinden het erg belangrijk dat onze administratie goed op orde is. Af en toe moeten we wat dingetjes aanpassen maar over het algemeen wordt het werk goed gedaan.

Slot

We willen jullie nogmaals danken voor jullie gebeden en financiële steun!

Groeten en Gods zegen,
David-Anita Cárdenas