Vol.
3

 

Nieuwsbrief
06 mei / 2024

Randy

Flor schreef dat ze afgelopen week op bezoek was gegaan bij Yubica de moeder van Randy, ze zorgt voor een neefje die nog op de gaarkeuken zit. Yubica en Randy zijn alle twee verdrietig en teleurgesteld, het blijkt dat Randy niet aan het studeren is aan de universiteit. Toen ze alle documenten in orde gingen maken voor de universiteit bleek dat hij met die studiebeurs niet naar een particuliere universiteit kon terwijl ze dat wel gezegd hadden en daar had hij zich ingeschreven. Ze zijn toen naar een staatsuniversiteit gegaan om hem in te schrijven maar daar bleek het te laat voor te zijn. De inschrijving was al gesloten. Randy bereid zich nu voor op een academie om volgende keer alsnog op de universiteit terecht te kunnen komen.
Katy gaat een opleiding doen die met voeding te maken heeft


De inschrijving van Marco, hij gaat een opleiding doen van automonteur

 

Katy en Marco

Katy en Marco zijn ingeschreven voor een korte opleiding. De opleidingen duren alle twee 9 maanden.

Dakgoot

Iemand heeft het dakgoot van de voorkant van ons gebouw afgereden. Niemand heeft iets gezien of gehoord. Er zit niets anders op om het weer te laten maken.


 


Reis Peru

Deze week is het dan zover en vertrekt David naar Peru. (Ik Anita) zal later volgen. Bidt voor deze reis dat we tot zegen zullen zijn voor de mensen in Peru, voor bescherming en gezondheid.

Slot


Groeten en Gods zegen,
David-Anita Cárdenas