Bijbelclub

De kinderen krijgen een keer per week Bijbel les in de Bijbelclub. Op deze middag zingen ze ook een paar liedjes en maken meestal een creatief werkje. Na de Bijbelclub gaan ze samen spelen.

De normen en waarden van ons christelijk geloof geven ons tal van mogelijkheden om de kinderen van goede gewoontes te voorzien. De liefde die God geeft, de bemoediging om door te gaan ondanks de moeilijkheden die altijd op de weg staan, zijn maar een paar voorbeelden van de begrippen die de kinderen iedere dag helpen. Wij willen door middel van de Bijbelclub de kinderen ook stimuleren om zich goed te ontwikkelen voor een betere toekomst.

De Bijbel lessen die de kinderen krijgen helpen hun ontzettend goed. De kinderen voelen zich veilig in een omgeving van liefde en acceptatie, zien er verzorgd uit, zijn gemotiveerd om naar school te gaan, zijn verantwoordelijk op hun niveau en geloven dat ze dingen kunnen bereiken. Ook in moeilijke omstandigheden. Ze kunnen meedenken en werken in de maatschappij. Via de kinderen krijgen ook de ouders al het goede mee. Op die manier worden ze ondersteund om hun gezin te kunnen leiden en te beschermen.

Niños Emanuel is opgericht vanuit de christelijke overtuiging dat de liefde van God ons leert om niet alleen aan onszelf te denken, maar ook aan anderen. En vooral aan degenen die het meest hulp nodig hebben en kwetsbaar zijn: de kinderen. Wij zijn God dankbaar dat wij samen (u en wij) door zijn genade, dit werk kunnen en mogen doen.

Scroll naar boven